2013. szeptember 8., vasárnap

Musical hysteria

A feszültség szinte tapintható volt a SHINee-dorm hálószobájában, pedig Key egyedül tartózkodott a helyiségben, azonban vibrált az idegtől. Egy ideig járkált fel-alá, aztán elfeküdt az ágyon, majd felült, hajába túrt és újrakezdte az egész műveletsort, miközben folyamatosan gondolkozott. Hol összekulcsolt kezekkel, hol állát támasztva, hol száját harapdálva, de töprengett. Mégis hogyan tálalja ezt az egészet? Hogy lehet az ilyesmit elmondani egyáltalán? Vagy lehet, hogy nem kéne ennyire felfújni a dolgot? De attól még muszáj elmondania, különben balhé lesz. Jajj, csak érnének már haza a többiek! Végül telhetetlenségében felpattant a szőnyegről, amin eddig feküdt, azzal az elhatározással, hogy addig lezuhanyzik. Amint felkapta a törülközőjét, orbitális üvöltés rázta meg a lakást hála Jinkinek, jelezve, hogy megjöttek. Na nem mintha nem lett volna abszolúte egyértelmű a zajokból.
Key már indult volna ki az ajtón, hogy üdvözölje őket, azonban egy akadály állt az ajtóban, ellehetetlenítve a továbbjutástól. Az akadály Kim Jonghyun személyében szinte azonnal párja ajkaira mart, mintha azt akarná mondani vele, hogy 'egész nap nem láttalak, hiányoztál'. Key először megszeppenve csókolt vissza a hirtelen jött mozdulatsortól, ám amikor érzékelte, hogy párja odalenn kissé be van indulva, huncutul elvigyorodott. Jonghyun szó nélkül kezdte az ágy felé terelgetni, majd huppanva érkeztek a fekhelyre. A dino puszikkal kezdte ellepni Kibum nyakát és kulcscsontját, amit a másik jóleső sóhajokkal értékelt.
-Jjongie..beszélnünk kéne- nyögte elhalóan, mikor párja keze alsónadrágjába csusszant.
-Majd később, oké?- csókolta meg a főénekes, mire Key megadóan hunyta le szemeit, átadva magát a jóleső érzésnek. Soha nem tudott ellenállni az ő kiskutyusának, és ezért jópárszor el is átkozta magát, de nem tudott mit tenni.. Most is csak hagyta magát, és mindenét odaadta Jonghyunnak.
Mikor kifáradtan, kimelegedve, de annál inkább kielégülve feküdtek egymás mellett az ágyon, jobban mondva Key Jjong mellkasán szuszogott, a dívának hirtelen kipattantak a szemei.
-Jonghyun- susogta a sötétbe, de választ nem kapott, így kezdett komolyan bepánikolni. Nem tudta elmondani neki, és holnap már hajnalban el kell mennie, hiszen kezdődik a forgatás. Akkor..írja le neki talán majd SMSben? Na ne, az olyan személytelen és bunkó. Esetleg ha hagyna neki egy cetlit valahol.. Igen, talán ez jó lesz. Így Kibum valamennyire megnyugodva hunyta le szemeit  hozzábújva szerelméhez és hagyta, hogy szépen lassan elaludjon a másik egyenletes szuszogására..

Mikor reggel Jonghyun felébredt, egyedül találta magát az ágyban, ami nem kicsit lepte meg. Megtapogatta maga mellett a lepedőt, ami szinte teljesen hideg volt már, ergo Key hamar elment. És még csak nem is szólt neki! Kidörzsölte a szeméből a maradék álmosságot, majd felállt, és nyújtózkodás közben a szekrényéhez lépett. Egy kis keresgélés után talált egy tűrhető állapotú pólót, majd felhúzott egy alsónadrágot és úgy sétált ráérősen a konyhába,hogy valami információt szerezzen Key hollétéről.
-Jó reggelt- köszönt a konyhában reggeli kávéját szürcsölgető Onewnak- Hyung, nem tudod véletlenül, hogy Kibum hova ment?- hajolt be félig a hűtőbe.
-Musicalt forgat, korán le kellett lépnie. Azt hittem, szólt neked- csodálkozott a leader.
-Mintha rémlene valami- ráncolta a homlokát Jonghyun, majd hirtelen beugrott neki. Bonnie és Clyde. Tényleg, Key rengeteget áradozott róla, napok óta másról sem tudott beszélni. Teljesen fel volt pörögve attól, hogy újra bedobhatja magát egy színdarabban. -Akkor ma tuti későn jön haza- huppant le Jinki mellé nagy, bánatos szemekkel.
-Legalább nem fogtok annyit hangoskodni éjjel- lődörgött be a helyiségbe Minho is, egy mandulamutogató ásítás közepette- egyénként jó reggelt.
-Taemin hol van?- forgatta a fejét Onew- máskor sose ő az utolsó.
-Mert Key szokta ébreszteni- kuncogott a rapper- most, hogy elment Key-ssi, Taemin szépen kialussza magát.
-Mondjuk nem is árt neki- jegyezte meg Jonghyun, visszagondolva, hogy mennyi munkájuk volt az utóbbi időben.

Viszont amikor a maknae délután kettőkor se került elő, a hármasfogat kezdett gyanút fogni.
-Ez meghalt, vagy mi a fene?- kérdezte Jonghyun a masszázsszékben terpeszkedve, miközben Minhonak drukkolt a Fifaban, aki már kettő nullra vezetett a tapasztalatlan Jinki ellen.
-Megnézném, hogy mi van vele, de..-harapta be alsó ajkát Minho, a meccsre koncentrálva.
-Jó, akkor megyek én- állt fel szemforgatva Jjong, hogy két perccel később Taeminnel térjen vissza, aki valóban úgy tűnt, hogy álmából lett felriasztva.
-Ez a kis pimasz animemaratont tartott éjjel kettőig- árulta be simán.
-És nekem nem szóltál?- kapta fel a fejét a TVtől Minho megbántott arccal.
-Bocsánat, hyung- ásított Taemin, majd úgy döntött, hogy nem alszik vissza, így a laptopjával beült a konyhába, hogy ott netezzen tovább. Mindenki visszatért az eredeti elfoglaltságához, mígnem egy jó húsz perccel később a maknae kissé rekedt hangon megszólalt.
-Jonghyun hyung..ide tudnál jönni?
-Persze. Vége az animének, vagy mi?- lépett be a konyhában a dino vigyorogva, amitől Taemin egyből elszomorodott. Tudta, hogy amit mutatni, az egyből lefagyasztja a mosolyt a főénekes arcáról, de úgy érezte, muszáj neki is tudnia róla.
-Igen, már kivégeztem- legyintett egy fokkal fehérebb arccal- de..valamit látnod kell- mondta halkan.
-Miről van szó? Taemin-goon, jól vagy?- kérdezte aggódóan Jonghyun, mire a fiatalabb szó nélkül felé fordította a laptopját. A főénekes szemei azonnal kikerekedtek, és szinte azonnal leroskadt az egyik székre. Nem akarta nézni, nem akarta látni, de mégis. Pislogás nélkül bámulta a fotót, és minden egyes másodperc elteltével egyre több tőrt érzett a mellkasába fúródni. Nem tehette ezt Key...
-Hyung- ült mellé azonnal Taemin, hogy átölelje,miközben érezte, hogy forró könnycseppek szánkáznak végig az arcán. Tudta, hogy csak egy musical, amit lát, tudta, hogy meg van rendezve, Kibumnak muszáj ezt csinálnia. Mégis sírt, maga se tudta pontosan, miért. Talán, mert Key nem szólt neki, hogy nem tartotta fontosnak az orrára kötni? Vagy talán csak azért, mert látta, hogy egy másik lány csókolja Keyt. Azokhoz az ajkakhoz, amik eddig csak az övéi voltak, más is hozzáért. Jonghyun ígyis megviselt szíve lassan kezdett porbahullani, hiába próbált erősnek látszani. Először a We Got Married, most meg ez..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése